PIANE

Fiecare pian Steinway reprezintă o piesă unică de artă ce este alcătuită din peste 12.000 de componente individuale. La construirea pianelor, Steinway & Sons folosește numai cel mai bun lemn atent selectat și tăiat. Înainte de a fi folosit în fabricarea unui pian Steinway, lemnul este lăsat la uscat până la 2 ani. Acest minuțios procedeu este unul dintre cele care dau caracterul fiecărui pian și reputația pentru calitatea neîntrecută menținută generații întregi. Paleta de modele a pianelor cu coadă disponibilă este alcătuită din șapte modele de diferite dimensiuni și finisaje. De la cel mai mic pian cu o lungime de 155 cm și până la pianul de concert cu o lungime de 274 cm, paleta de finisaje include texturi lucioase sau mate cu culori de abanos, nuc, mahon și alb.

Vezi toate pianele

Piane acustice Steinway & Sons
PIANINE

Deoarece pianinele Steinway sunt create în aceeași fabrică a pianelor cu coadă, ele beneficiază de aceleași inovații patentate, design, materiale și tehnicieni pricepuți. Rezultatul constă în cea mai bună pianină din lume ce se află sub numele și respectul Steinway & Sons. Pianinele Steinway reprezintă o alternativă atractivă acolo unde spațiul nu permite existența unui pian cu coadă. Deoarece sunt fabricate la aceleași standarde de calitate, ele au același ton pătrunzător și aceeași expresivitate a sunetului precum pianele cu coadă Steinway. Colegii, universități și oameni din întreaga lume au ales pianinele Steinway pentru a se asigura că nu există compromis artistic și pentru a demonstra că și un spațiu mic poate reda sonoritatea unei săli de concert. Paleta disponibilă de pianine Steinway include două modele cu finisaje lucioase sau mate și culori de abanos, nuc, mahon sau alb.

Vezi toate pianinele

Pianine acustice Steinway & Sons
CROWN JEWEL

Colecția ”Crown Jewel” este o gamă exclusivă de piane și pianine, disponibilă într-o paletă largă de finisaje speciale din lemn, prețuite pentru culorile rafinate adunate din diverse colțuri ale lumii. Constructorii Steinway & Sons potrivesc meticulos fibrele lemnului de la un capăt al pianului la celălalt, chiar și pentru marginea curbată a capacului. Astfel, fiecare Steinway Crown Jewel devine o operă de artă originală, remarcabilă, ce aparține unei ediții limitate. Orice Steinway din colecția ”Crown Jewel” este un instrumente care se face ”auzit” chiar și înainte de a-i atinge clapele. Lăsați-vă inspirați de această colecție exclusivă de piane și pianine Steinway, de o frumusețe incomparabilă.

Piane acustice Steinway & Sons