SENIA COMPANY

Senia Music este cel mai mare distribuitor și retailer de echipamente și instrumente pentru industria muzicala la nivel național. De asemenea, este reprezentant exclusiv al prestigiosului brand Steinway & Sons în România, și produce și exportă aparatură electronică în Comunitatea Europeană. Compania furnizează soluții de sonorizare și lumini pentru execuția proiectelor de amploare pentru firme private, instituții publice, organizații europene. De-a lungul celor peste 18 de ani de existență, am continuat să ne îmbunătățim serviciile și să ne susținem clienții în această industrie. Oferim soluții cât mai atractive și mai performante pentru clienți, iar acest lucru se reflectă în varietatea brandurilor pe care le comercializăm și în calitatea produselor pe care vi le oferim.Pentru a ne atinge viziunea, vom continua să creștem portofoliul de produse și compețentele, cât și să aducem noi tehnologii.

Echipa noastră de consultanți în vânzări, portofoliul de produse, încrederea clienților, cele 3 showroom-uri, Magazinul Muzica, Magazinul Senia din București și Magazinul Senia din Constanța, în care puteți testa și compara produse, dar și partenerii din 19 orașe ale țării, sunt toate rezultate ale calității serviciilor noastre și ale determinării de a oferi cele mai bune servicii în această arie de activitate.

Vă așteptăm în oricare din magazinele Senia, unde veți fi întâmpinat cu promptitudine de către consultanți profesioniști, gata să vă răspundă la orice întrebare legată de produsele noastre și să vă ofere cele mai bune sfaturi.


STEINWAY & SONS

O MOȘTENIRE A ORIGINALITĂȚII CARE CONTINUĂ ȘI AZI
Succesul necesită pasiune și dedicare, două calități care au fost demonstrate foarte clar de către fondatorul companiei Steinway & Sons, Henry E. Steinway. Născut în Wolfshagen, Germania, Heinrich Engelhard Steinweg a construit primul instrument cu coarde la vârsta de 20 de ani. Opt ani mai târziu, în 1825, și-a stabilit atelierul în Seasen. Deoarece îi era permis doar să repare instrumente, Steinweg a fost nevoit să construiască primul său pian în secret, în bucătăria casei sale, în anul 1836. Acesta avea o lungime de 212 cm, dimensiunea unui pian de concert la acea vreme. Calitățile speciale ale acestui pian țin de faptul că multe inovații descoperite pe acest ”pian de bucătărie”, ca de exemplu călușul confecționat dintr-o singură bucată, sunt încă folosite în ziua de azi. Pasiunea și măiestria evidente în crearea acestui prim pian Steinway au devenit în timp marca companiei.

UN ANGAJAMENT PENTRU GENERAȚIILE CE VOR URMA
Heinrich Engelhard Steinweg a reușit să-și aplice ideile inovative în ton cu cele mai bune piane europene la construirea primului său fortepiano. Legendarul ”pian de bucătărie”, caracterizat prin atenția sporită la detaliu și prin acuratețea extraordinară a dimensiunii, a setat standardele pentru toate viitoarele generații de constructori de piane. Astăzi, cu același nivel de dedicare și cu experiența moștenită din generație în generație, Steinway continuă să contruiască piane care trec cu brio testul timpului.

DE LA STEINWEG LA STEINWAY
În 1850, Heinrich Engelhard Steinwag a emigrat în America alături de fii săi, unde mediul foarte favorabil businessului le-a permis să-și dezvolte pasiunea pentru inovație și excelență. Având deja construite 482 de instrumente, Heinrich și fii săi erau obișnuiți să experimenteze tehnologiile noi ale timpului în lupta lor continuă pentru crearea pianului perfect. Calea lor a luat o nouă direcție în America, odată ce Heinrich Engelhard Steinweg a devenit Henry E. Steinway, iar pe data de 5 martie 1853, Steinway & Sons a fost fondat. Acest lucru a pus în mișcare ascensiunea companiei ce avea ca scop construirea celui mai bun pian posibil. Desigur, această ascensiune continuă și astăzi.

STABILIREA UNUI NOU STANDARD ÎN NEW YORK
Steinway & Sons și-a făcut foarte rapid un renume în America, punând bazele construirii pianului modern. Dezvoltarea companiei a fost condusă de pasiune și spirit inovator în drumul spre realizarea celui mai bun pian posibil. În 1855, intrumentele Steinway & Sons au primit prima recunoaștere oficială pentru calitatea superioară, aceasta fiind urmată de multe alte premii. Primul patent Steinway & Sons a fost acordat în 1857, iar de atunci companiei i-au fost acordate peste 125 de patente, Steinway devenind astfel pianul de referință pentru toate celelalte.

UN NUME CUNOSCUT ÎN ÎNTREAGA LUME
Odată ce reputația Steinway & Sons s-a răspândit, a apărut nevoia de a dota sălile de concert, universitățile și clienții obișnuiți din întreaga lume. Pentru a onora această cerere, C. F. Theodore Steinway a extins afacerea tatălui său deschizând fabrica Steinway în Hamburg. Fondată în 1880, fabrica din Hamburg rămâne singura fabrică Steinway din afara New York-ului, unde se continuă și se dezvoltă moștenirea lăsată de Henry E. Steinway. Astăzi, ambele fabrici folosesc design-ul inovativ, atenția la detalii și meșteșugul, lucruri care au pus pianele Steinway în top. Prin intermediul fabricilor din Hamburg și New York, precum și prin subsidiarele lor din Berlin, Londra, Tokyo și Shanghai, clienții din toată lumea pot experimenta noi piane Steinway.

CONSTRUIT PENTRU A REZISTA GENERAȚII DE-A RÂNDUL
Deținerea unui pian sau a unei pianine Steinway & Sons vă va oferi un sentiment copleșitor. Pianul sau pianina reprezintă mai mult decât un instrument rafinat, fiind un obiect de valoare spirituală și materială inegalabilă. Un pian Steinway reflectă bucuria și perfecționismul muzical, dar este și o investiție financiară sigură, deoarece valoarea sa crește odată cu anii și este transmis din generație în generație.